naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > HUIS AAN HUIS > Afvalkalenders

Afvalkalenders 2019

De afvalkalenders zijn een nuttige bron van informatie: je vindt er niet alleen de data van de huis-aan-huisinzamelingen maar ook heel wat informatie over sorteren en het correct aanbieden van afval.

Kreeg je in december geen afvalkalender 2019 in de brievenbus of ben je een nieuwe inwoner? Dan kan je een exemplaar afhalen op je gemeente- of stadhuis. Je kan hem ook aanvragen bij de milieudienst van je gemeente of via EcoWerf (0800/97 0 97). Inwoners van Leuven dienen te bellen naar de Reinigingsdienst: 016/29 61 14.


Je kan de afvalkalender gratis downloaden op je smartphone 
of integreren in je persoonlijke agenda!

App_Recycle!-k.jpg

De afvalkalenders zijn hieronder digitaal beschikbaar als PDF-bestand (Ī650 kB).  Om de kalender te raadplegen, klik je hieronder op de naam van je hoofdgemeente.

Tip: als je nog de kalender van 2018 te zien krijgt, kan dit te maken hebben met de server waarop je werkt. De kalender wordt bewaard in cache. Dit is een techniek om sneller bestanden te downloaden. Er kunnen op verschillende plaatsen op het internet tijdelijke kopieŽn bewaard worden van een bestand: op je computer, proxy-servers of internet-provider. Als dat bestand opnieuw gevraagd wordt, wordt de gecachete versie gebruikt in plaats van het opnieuw te downloaden bestand. Als de gecachete versie te oud wordt, wordt dit verwijderd en wordt het bestand opnieuw van onze server gedownload. Je kan proberen je lokale cache te vernieuwen met F5 of CTRL+F5. Als dat het probleem niet oplost, betekent dit dat het bestand op een andere plaats gecachet wordt waar jij noch EcoWerf controle over heeft. In dat geval moet je wachten totdat de gecachete versie daar verloopt.

Aangesloten gemeenten Afvalkalender Scherpenheuvel-ZichemAfvalkalender Heverlee, Kessel-lo, Leuven centraal, Wijgmaal, Wilsele dorpAfvalkalender Tielt-WingeAfvalkalender HaachtAfvalkalender BekkevoortAfvalkalender BoortmeerbeekAfvalkalender BierbeekOphaalkalender TienenAfvalkalender RotselaarAfvalkalender KortenbergAfvalkalender BoutersemAfvalkalender BertemAfvalkalender BegijnendijkAfvalkalender TremeloAfvalkalender Oud-HeverleeAfvalkalender LandenAfvalkalender LinterAfvalkalender ZoutleeuwAfvalkalender HerentAfvalkalender HuldenbergAfvalkalender LubbeekAfvalkalender KortenakenAfvalkalender GlabbeekAfvalkalender HoegaardenAfvalkalender HolsbeekAfvalkalender KeerbergenAfvalkalender Geetbets

 

 

Leuven

Verfijn je keuze voor Leuven:

Naar boven

Tienen

Verfijn je keuze voor Tienen:

Weet je niet tot welke sector je behoort? Zoek je straatnaam op in de stratenlijst of controleer aan de hand van de kaart en legende in welke sector je woont:

Naar boven

Laatste aanpassing: 29/03/2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg EcoWerf op

Facebook YouTube.JPG

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf
Opgelet! nieuw rekeningnummer

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak