naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > HUIS AAN HUIS > Afvalkalenders

Afvalkalenders 2016

De afvalkalenders zijn een nuttige bron van informatie: je vindt er niet alleen de data van de huis-aan-huisinzamelingen maar ook heel wat informatie over sorteren en het correct aanbieden van afval.

De afvalkalenders voor 2016 vielen in de brievenbus tijdens de week van 21 december 2015. Heb je geen kalender ontvangen? Haal dan een exemplaar af bij je gemeente- of stadhuis of bel naar de groene lijn van EcoWerf: 0800/97 0 97.


Je kan de afvalkalender gratis downloaden op je smartphone 
of integreren in je persoonlijke agenda!

App_Recycle!-k.jpg

De afvalkalender is hieronder digitaal beschikbaar als PDF-bestand (Ī650 kB).  Om de kalender te raadplegen, klik je hieronder op de naam van je hoofdgemeente.

Tip: als je nog de kalender van 2015 te zien krijgt, kan dit te maken hebben met de server waarop je werkt. De kalender wordt bewaard in cache. Dit is een techniek om sneller bestanden te downloaden. Er kunnen op verschillende plaatsen op het internet tijdelijke kopieŽn bewaard worden van een bestand: op je computer, proxy-servers of internet-provider. Als dat bestand opnieuw gevraagd wordt, wordt de gecachete versie gebruikt in plaats van het opnieuw te downloaden bestand. Als de gecachete versie te oud wordt, wordt dit verwijderd en wordt het bestand opnieuw van onze server gedownload. Je kan proberen je lokale cache te vernieuwen met F5 of CTRL+F5. Als dat het probleem niet oplost, betekent dit dat het bestand op een andere plaats gecachet wordt waar jij noch EcoWerf controle over heeft. In dat geval moet je wachten totdat de gecachete versie daar verloopt.

Aangesloten gemeenten Afvalkalender Scherpenheuvel-ZichemAfvalkalender Heverlee, Kessel-lo, Leuven centraal, Wijgmaal, Wilsele dorpAfvalkalender Tielt-WingeAfvalkalender HaachtAfvalkalender BekkevoortAfvalkalender BoortmeerbeekAfvalkalender BierbeekOphaalkalender TienenAfvalkalender RotselaarAfvalkalender KortenbergAfvalkalender BoutersemAfvalkalender BertemAfvalkalender BegijnendijkAfvalkalender TremeloAfvalkalender Oud-HeverleeAfvalkalender LandenAfvalkalender LinterAfvalkalender ZoutleeuwAfvalkalender HerentAfvalkalender HuldenbergAfvalkalender LubbeekAfvalkalender KortenakenAfvalkalender GlabbeekAfvalkalender HoegaardenAfvalkalender HolsbeekAfvalkalender KeerbergenAfvalkalender Geetbets

 

 

Leuven

Verfijn je keuze voor Leuven:

Naar boven

Tienen

Verfijn je keuze voor Tienen:

Weet je niet tot welke sector je behoort? Zoek je straatnaam op in deze stratenlijst (23 kB Excel-bestand).

Naar boven

Laatste aanpassing: 05/02/2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?

TR%2020150123%20PMD%20Tienen%20005%20(2).JPG

Kringloopnieuws november

Kringloopnieuws%20november%20k.jpg

Klik hier om te lezen

Sorteertip

Breng kurken stoppen en kaarsresten naar je containerpark voor recyclage.
 
Online sorteerwijzer

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf