naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > HUIS AAN HUIS > Afvalkalenders

Afvalkalenders 2017

Ben je een nieuwe inwoner of heb je om een andere reden geen afvalkalender van 2017? Dan kan je deze aanvragen via de milieudienst van je gemeente of via EcoWerf: 0800/97 0 97.
(Uitzondering: inwoners van Leuven dienen te bellen naar de Reinigingsdienst van de stad: 016/29 61 14).

De afvalkalenders zijn een nuttige bron van informatie: je vindt er niet alleen de data van de huis-aan-huisophalingen maar ook heel wat informatie over sorteren en het correct aanbieden van afval.  


Je kan de afvalkalender gratis downloaden op je smartphone 
of integreren in je persoonlijke agenda!

App_Recycle!-k.jpg

De afvalkalender is hieronder digitaal beschikbaar als PDF-bestand (650 kB).  Om de kalender te raadplegen, klik je hieronder op de naam van je hoofdgemeente.

Aangesloten gemeenten Afvalkalender Scherpenheuvel-ZichemAfvalkalender Heverlee, Kessel-lo, Leuven centraal, Wijgmaal, Wilsele dorpAfvalkalender Tielt-WingeAfvalkalender HaachtAfvalkalender BekkevoortAfvalkalender BoortmeerbeekAfvalkalender BierbeekOphaalkalender TienenAfvalkalender RotselaarAfvalkalender KortenbergAfvalkalender BoutersemAfvalkalender BertemAfvalkalender BegijnendijkAfvalkalender TremeloAfvalkalender Oud-HeverleeAfvalkalender LandenAfvalkalender LinterAfvalkalender ZoutleeuwAfvalkalender HerentAfvalkalender HuldenbergAfvalkalender LubbeekAfvalkalender KortenakenAfvalkalender GlabbeekAfvalkalender HoegaardenAfvalkalender HolsbeekAfvalkalender KeerbergenAfvalkalender Geetbets

 

 

Leuven

Verfijn je keuze voor Leuven:

Naar boven

Tienen

Verfijn je keuze voor Tienen:

Weet je niet tot welke sector je behoort? Zoek je straatnaam op in de stratenlijst of controleer aan de hand van de kaart en legende in welke sector je woont:

Naar boven

Laatste aanpassing: 07/12/2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg EcoWerf op Facebook 

Facebook

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak