naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > AFVALPREVENTIE > Lopende projecten > Winnaars Puzzel de kilos eraf bekend!

Winnaars “Puzzel de kilo’s eraf” bekend!

Afvalpreventiewedstrijd EcoWerf

Vuilzak met meetlintNaar aanleiding van de “Europese week van de afvalvermindering” en met de steun van de provincie Vlaams-Brabant organiseerde EcoWerf eind 2010 een puzzelwedstrijd “Puzzel de kilo’s eraf”. De puzzel werd vlijtig ingevuld en uit de talrijke deelnemers werden drie winnaars geloot.

De puzzelwedstrijd stond volledig in het teken van milieubewust handelen. Om het wedstrijdantwoord te vinden, moesten de deelnemers negen afvalpreventietips kunnen aanvullen. EcoWerf is verheugd zoveel juiste inzendingen te hebben ontvangen, want dit geeft aan dat heel wat inwoners weten hoe ze milieubewust kunnen leven. Uit de 360 inzendingen werden drie gelukkigen geloot: Sebrechts B. (Huldenberg), Geys S. (Kortenberg) en Herten L. (Leuven). EcoWerf wenst hen van harte proficiat! Zij ontvangen elk een geschenkbon van de ecologische webshop Kudzu ter waarde van 50 euro.

Meer informatie over afvalpreventie

Zoek je informatie over hoe je afval kan vermijden? EcoWerf geeft je graag 15 tips en links die je kunnen helpen om afval te verminderen op kantoor, op school, thuis, tijdens het winkelen of bij het klussen. Op de website van de “Europese week van de afvalvermindering” vind je eveneens concrete acties tegen afval, zoals 12 goede handelingen om je hoeveelheid afval te verminderen en verschillende tips om afval te verminderen in het dagelijks leven)

Met de steun van provincie Vlaams-Brabant

Laatste aanpassing: 26/01/2011

Volg EcoWerf op

Facebook YouTube.JPG

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf
Opgelet! nieuw rekeningnummer

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak