naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > OVER ECOWERF > Nieuwsarchief > enquete

Benieuwd naar jouw mening!

Enquête Kringloopnieuws

Twee keer per jaar laat EcoWerf het informatiekrantje Kringloopnieuws huis aan huis bedelen in alle gemeenten van haar werkingsgebied. Met het Kringloopnieuws geeft EcoWerf jou sorteerinfo, afvalpreventietips, nieuws over acties op het containerpark en nog veel meer. Graag weten we wat jij van dit krantje denkt. Sluit het aan bij jouw interesses? Vind je er een antwoord op je vragen? Vul de vragenlijst zo eerlijk mogelijk in vóór 30 november.
Bovendien maak je kans op 2 bioscooptickets!

 

DEELNEMEN AAN DE ENQUETE

 

De enquête invullen duurt een vijftal minuten.
Alvast bedankt voor je deelname!

Lees het Kringloopnieuws

Uitgave:

KLN_102012.jpg

Wedstrijdreglement

Wie deelneemt aan de enquête maakt kans om 2 bioscooptickets (5x2 tickets) te winnen en verklaart zich automatisch akkoord met de voorwaarden van het wedstrijdreglement. Elke inbreuk op dit reglement heeft de uitsluiting van de deelnemer tot gevolg.

Algemene voorwaarden:

  • Iedere natuurlijke persoon woonachtig in het werkingsgebied van EcoWerf* komt in aanmerking voor deelname aan de wedstrijd, met uitzondering van personeelsleden van EcoWerf en hun gezinsleden.
    *EcoWerf-gemeenten: Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge, Tremelo en Zoutleeuw.
  • Elke persoon mag maximaal één keer deelnemen.
  • De organisatoren behouden zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden.
  • Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.
  • Uit de inzendingen worden 5 winnaars getrokken door een onschuldige hand. 
  •  De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht in december 2012.
  •  Een prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar (de persoon die de enquête invulde) en is dus niet overdraagbaar. Een prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. De prijs kan ook in geen geval afgestaan of ingeruild worden voor een som geld.

Privacy:

De persoonsgegevens in deze enquête worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan de enquête en worden niet doorgegeven aan derden.

Laatste aanpassing: 12/10/2012

Volg EcoWerf op

Facebook YouTube.JPG

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf
Opgelet! nieuw rekeningnummer

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak