naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > OVER ECOWERF > Nieuwsarchief > Grote Inzamelmaand 2013

Zin om vrienden en familie gratis op frietjes te trakteren?

Mobiele frituur, friteuses en cinematickets te winnen

Van 1 tot 31 oktober 2013 organiseert Interafval* samen met intergemeentelijk milieubedrijf EcoWerf en Valorfrit** weer de Grote Inzamelmaand. Hťt moment om je gebruikte frituurolie of -vet naar je containerpark te brengen. Wie weet kan je daarna je vrienden trakteren op gratis frietjes! Bovendien maak je kans op een gloednieuwe friteuse of een van de 1.000 cinematickets.

Ruil je oliespook voor tombolatickets!

Grote Inzamelmaand op het containerpark

Hoofdprijs: een frituur aan huisTijdens de Grote Inzamelmaand krijg je ťťn tombolabiljet per liter gebruikte frituurolie of -vet die je correct inlevert in je containerpark. Dus hoe meer je binnenbrengt, hoe meer winstkansen! (Max. 8 tombolabiljetten per bezoek.) Op elk tombolabiljet staat een unieke code. Geef die in op http://www.inzamelmaand.be/ en je weet meteen of je een cinematicket binnenhaalt. Niet gewonnen? Geen nood, je maakt nog steeds kans op een friteuse of de hoofdprijs: een mobiele frituur die je aan huis laat komen. Zo kan je je vrienden, familie en kennissen verwennen met heerlijke frietjes!

Het milieu deelt in de winst

Nog een andere goede reden om je gebruikte frituuroliŽn en -vetten naar je containerpark te brengen? Correct ingezameld kunnen ze gerecycleerd en hergebruikt worden, bijvoorbeeld als milieuvriendelijke biodiesel. Spijtig genoeg verdwijnen veel van die oliŽn en vetten nog steeds in de gootsteen, het toilet, de tuin, het riool of tussen het restafval. En zo spoken ze rond in ons milieu om veel schade te berokkenen: verstopte afvoerbuizen en leidingen, bodem- en watervervuiling ... Geef je gebruikte frituuroliŽn en -vetten dus altijd gratis af in je containerpark!

Klik hier voor meer info over jouw containerpark.

Surf voor het wedstrijdreglement naar http://www.inzamelmaand.be/.

*Interafval is het samenwerkingsverband tussen de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten en alle Vlaamse afvalintercommunales (http://www.interafval.be/). Terug.
**Valorfrit vertegenwoordigt de producenten, invoerders en verdelers van dierlijke en plantaardige frituuroliŽn en -vetten in het kader van de Ďuitgebreide producentenverantwoordelijkheidí in Vlaanderen. (http://www.valorfrit.be/). Terug.

Logo Valorfrit

Logo Interafval

 

 

 

Laatste aanpassing: 17/10/2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg EcoWerf op

Facebook YouTube.JPG

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf
Opgelet! nieuw rekeningnummer

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak