naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > OVER ECOWERF > Nieuwsarchief > Wedstrijd Recymania voor scholen

Win ‘Recymania’ voor jouw klas!

Wedstrijd voor leerkrachten lager onderwijs

Recymania

Geef jij les aan leerlingen van het 1e, 2e, 3e of 4e leerjaar? Neem dan deel aan de wedstrijd 'Recymania' en win dit maniakaal toffe sorteerspel voor jouw klas !

EcoWerf geeft 3 exemplaren weg van het sorteerspel Recymania (Oli&Co) aan leerkrachten van het lager onderwijs. De wedstrijd geldt voor leerkrachten die lesgeven aan 6- tot 10-jarige leerlingen. De leerkrachten moeten lesgeven in een school gelegen in een gemeente die bij EcoWerf is aangesloten voor afvalpreventie. Per school kan er maximaal 1 spel gewonnen worden.

Recymania was nog nooit zo leuk!

Recymania leert je met handen en voeten sorteren. Letterlijk! Sorteer het afval door met je handen en voeten de juiste afvalbak te kiezen op de spelmat. Een maniakaal tof spel voor 6- tot 10-jarigen! Het spel duurt ongeveer 20 minuten en je kan het spelen met 4 tot 5 leerlingen en een begeleider.

Hoe deelnemen?

Beantwoord de 3 onderstaande vragen en win ‘Recymania’ voor jouw klas! De antwoorden vind je op deze website. Om je zoektocht te vergemakkelijken vind je telkens een tip.

  1. Wat leer je met de compostterminator? Tip
  2. Wat kost een rondleiding bij EcoWerf (milieubedrijf, containerpark of kringlooptuin) voor scholen in het werkingsgebied van EcoWerf? Tip
  3. Welke soorten afval leer je sorteren met het spel ‘Recymania?’ Tip

Stuur je antwoorden vóór 15 september 2014 naar de Afvalpreventiedienst (afvalpreventie@ecowerf.be) of naar EcoWerf, Wedstrijd Recymania, Aarschotsesteenweg 210, 3012 Leuven.

Niet gewonnen? Niet getreurd: je kan Recymania gratis uitlenen bij EcoWerf (als je lesgeeft in een school gelegen in het een gemeente die bij EcoWerf is aangesloten voor afvalpreventie).

Meer informatie

Wedstrijdreglement

Er worden maximum 3 winnaars geloot. Wie deelneemt aan de wedstrijd verklaart zich akkoord met de voorwaarden van het wedstrijdreglement. Elke inbreuk op dit reglement heeft de uitsluiting van de deelnemer tot gevolg.

Algemene voorwaarden:

  • De minimum leeftijd om deel te nemen aan de wedstrijd is 18 jaar. Enkel leerkrachten die lesgeven aan 6- tot 10-jarige leerlingen en die lesgeven in een school gelegen in een gemeente die bij EcoWerf is aangesloten voor afvalpreventie, komen in aanmerking om een prijs te winnen.
  • De uiterste datum om deel te nemen aan de wedstrijd is 14 september 2014.
  • De organisatoren behouden zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-,zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.
  • Elke persoon mag maximaal één keer deelnemen. Per school kan er maximaal 1 prijs gewonnen worden. EcoWerf verloot maximaal 3 exemplaren van Recymania onder de juiste inzendingen.
  • De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
  • De winnaar geeft hierbij de toestemming dat zijn/haar voornaam, familienaam en de gemeente waarin hij/zij woonachtig is, gepubliceerd mag worden ter bekendmaking van de winnaars.
  • Een prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar (de verzender van het wedstrijdantwoord) en is dus niet overdraagbaar. Een prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. De prijs kan ook in geen geval afgestaan of ingeruild worden voor een som geld.

 

Laatste aanpassing: 30/06/2014

Volg EcoWerf op

Facebook YouTube.JPG

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf
Opgelet! nieuw rekeningnummer

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak