naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > OVER ECOWERF > Nieuwsarchief > Winnaars pmd-actie en Recymania!

Winnaars zomerwedstrijden EcoWerf

Pmd-actie en Recymania

EcoWerf organiseerde de voorbije zomer twee wedstrijden. De 25 winnaars van ‘Wie wordt pmd-sorteerkampioen?’ en ‘Recymania!’ konden hun prijs in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking bij EcoWerf op donderdag 16 oktober 2014.

De online pmd-sorteerwedstrijd werd georganiseerd in het kader van een grootse pmd-actie in samenwerking met Fost Plus. 1.600 inwoners behaalden de maximumscore. Elke week gaf EcoWerf een slaapzak weg en elke maand vloog er een hoofdprijs de deur uit: een fiets ter waarde van 500 euro. De hoofdprijs ging naar de deelnemer die de schiftingsvraag die maand het best beantwoordde: ‘Hoeveel kilogram pmd zal er deze maand worden ingezameld in het werkingsgebied van EcoWerf?’

‘Recymania’ werd georganiseerd voor leerkrachten van het lager onderwijs. 34 leerkrachten bezorgden EcoWerf een antwoord op de wedstrijdvragen. 3 gelukkigen wonnen ‘Recymania!’, een spel ontwikkeld door Oli&Co. Met het spel leren kinderen op speelse wijze afval sorteren door met handen en voeten de juiste afvalbak te kiezen op de spelmat. Leerkrachten die naast de prijzen grepen, kunnen ‘Recymania!’ wel gratis uitlenen bij EcoWerf.

De gelukkige winnaars van de pmd-wedstrijd en Recymania!

 

Laatste aanpassing: 20/10/2014

Volg EcoWerf op

Facebook YouTube.JPG

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf
Opgelet! nieuw rekeningnummer

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak