naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > COMPOST > Compost kopen > Compostactie op DifTar-recyclageparken

Geef je tuin een vitamineboost

Compostactie op DifTar-recyclageparken

De lente is het ideale moment om je tuin een vitaminekuur te geven. Compost strooien op het gras, een laagje leggen tussen bloemen en planten of hem verwerken in de groentetuin. In de zomer zal je er de vruchten van plukken. Compost brengt namelijk meer structuur in de bodem, waardoor plantenwortels en bloembollen makkelijker zuurstof, water en voedsel vinden. Iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn tuin, en het beste, dat is gft-compost van EcoWerf die het Vlaco-kwaliteitslabel heeft. Kiezen voor deze compost is de biologische kringloop sluiten, want je hergebruikt materialen. Bovendien is deze compost een lokaal product.

Compost kan je aankopen bij de composteerinstallatie in Wilsele of aan huis laten leveren. Zakken van 40 liter worden eveneens verkocht op de Dif-Tar-recyclageparken van EcoWerf in Bekkevoort, Bertem, Boortmeerbeek, Boutersem, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Keerbergen, Kortenberg, Landen, Leuven (parken te Heverlee, Wilsele en Kessel-Lo), Linter, Lubbeek, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tienen en Tremelo.

Koop je in de maand mei voorverpakte compost op het recyclagepark, dan krijg je er gratis een paar tuinhandschoenen bij van Vlaco en EcoWerf, en dit zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over compost kopen (tarieven, openingstijden, betaalmogelijkheden, leveringsmogelijkheden ...)
Meer informatie over compostgebruik
Bereken hoeveel compost je nodig hebt

Actie 'Ik draag Vlaco-compost op handen'

Laatste aanpassing: 27/04/2018

Volg EcoWerf op

Facebook YouTube.JPG

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf
Opgelet! nieuw rekeningnummer

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak