Aanvraagformulier rondleidingen

Contactgegevens
School, vereniging, gemeentebestuur ...

Gegevens contactpersoon

Bij voorkeur gsm-nummer

Adres aanvrager

(adres van school, vereniging, gemeentebestuur ...)

Overzicht rondleidingen

Opgelet!

Voor zwangere vrouwen en mensen met astma of longproblemen is een rondleiding aan de composteerinstallatie af te raden.

Info over de bezoekers
Per groep minimum 10 en maximum 25 deelnemers. Wil je een bezoek voor meerdere groepen aanvragen? Vul dit aanvraagformulier dan meerdere keren in.
Datum en tijdstip

Rondleiding recyclagepark

Opgelet: omwille van de veiligheid kan je het recyclagepark enkel bezoeken wanneer het park gesloten is: op maandag, op een eventuele andere vaste sluitingsdag van het park, of op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagvoormiddag. Een bezoek is niet mogelijk op zaterdag, zon- en feestdagen.

Rondleiding site EcoWerf

Opgelet! Een bezoek aan de site van EcoWerf (stortbunkers, composteerinstallatie en eventueel transportsite) kan enkel op weekdagen en kan ten vroegste starten om 09.00 uur en ten laatste starten om 14.00 uur. Een bezoek is niet mogelijk op zaterdag, zon- en feestdagen.

:
Informatieve vragenlijst
Kostprijs en annulering

Voorwaarden

De rondleidingen kunnen enkel aangevraagd worden door scholen, verenigingen, organisaties ... gelegen in een gemeente/stad die bij EcoWerf is aangesloten: Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo en Zoutleeuw. De rondleidingen zijn gratis. Annulering: minimum één dag op voorhand. Je betaalt 60 euro administratiekosten per rondleiding als je laattijdig annuleert of niet komt opdagen.