Bestelformulier voor afhalingen compost

Met dit bestelformulier kunnen particulieren of bedrijven (landbouwers, tuinaannemers, grondmengers ...) compost bestellen voor afhalingen vanaf 3,5 ton. Voor deze afhalingen is een mestafzetdocument verplicht.

Voor afhalingen van minder dan 3,5 ton is vooraf bestellen niet nodig.

Particulieren of professionelen die meer dan 3,5 ton compost afhalen bij EcoWerf moeten rekening houden met volgende aandachtspunten:

Het gebruik van compost op cultuurgronden is gereglementeerd volgens het Vlaamse mestactieplan MAPII. Als je een mestbanknummer hebt, dan ben je verplicht dat te melden bij je bestelling.

EcoWerf is een erkend mestvervoerder: EcoWerf zorgt voor de volledige administratie van het transport, tenzij de afnemer zelf een erkend mestvervoerder is. Voor elk transport boven 3,5 ton stelt EcoWerf een mestafzetdocument op via het Mest Transport Internet Loket (MTIL), ongeacht of het bestemd is voor particulieren, landbouwers, tuinaannemers, grondmengers ... EcoWerf zorgt ook voor de voor- en namelding van het transport. Elk mestafzetdocument moet ondertekend worden door de aanbieder (EcoWerf), de erkende mestvervoerder en afnemer. Landbouwers, tuinaannemers en andere afnemers die een erkend transporteur zijn kunnen zelf compost afhalen, zodra EcoWerf die erkenning ontvangen heeft.

Contactgegevens
Facturatiegegevens
Adres losplaats
Beschrijf de locatie indien geen huisnummer aanwezig.
1 bigbag = 1 m³ compost
Landbouwers, tuinaannemers en andere afnemers die een erkend transporteur zijn kunnen zelf compost afhalen, zodra EcoWerf die erkenning ontvangen heeft. Ben je nog geen klant bij EcoWerf, voeg dan hier je erkenning toe.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.