Doccle

Betaling en domiciliëring mogelijk via doccle

Doccle is bereikbaar via website of appVoortaan kan je je betalingsuitnodigingen van EcoWerf ontvangen en betalen via doccle. Doccle is het grootste platform voor digitale administratie in België. Je kan er je documenten (bv. betalingsuitnodigingen van EcoWerf, of documenten van je bank, mutualiteit, elektriciteitsleverancier ...) veilig en eenvoudig lezen, onmiddellijk online betalen en bewaren. Maar ook een domiciliëring aanvragen, volledig digitaal met een paar muisklikken, is voortaan mogelijk.

Door deze samenwerking kiest EcoWerf voor digitalisering en voor een vlottere, efficiëntere en vooral milieubewustere administratie, met zo weinig mogelijk papier. Doccle is altijd en overal  beschikbaar via een computer of via de app (iOS en Android).

Ben je nog niet geregistreerd op doccle, dan wacht je best je eerstvolgende betalingsuitnodiging af. Daarop staan je codes om te connecteren met doccle. Wil je daar niet op wachten? Dan kan je je codes opvragen via het contactformulier of telefonisch op onze groene lijn 0800/97 0 97.

De andere manieren van aanrekening (bv. digitale betalingsuitnodiging via Mijn EcoWerf) blijven bestaan.

EcoWerf en doccle